• Gelsted Skole

• 19-01-2017
    Koncert i Odense 3.-4. årgang · 3A · 3B · 4C
    Janne Bredgaard Madsen den 17-01-2017
    Skolefest – Hvad skal vi spise?
    Kan vi nå at spise hjemmefra?

Hvis I syntes, at tiden er presset for at nå at spise aftensmaden før årets skolefest på Gelsted skole d. 2. februar 2017, så ta’ imod vores tilbud om at forudbestille sandwich, som kan hentes i festsalen efter forestillingen ”Skatteøen”.
    Vi får smurt Sandwich i SuperBrugsen i Gelsted – sandwich sælges kun ved forudbestilling – altså kan du ikke købe sandwichen til skolefesten. Den skal være forudbestilt!

Du kan vælge mellem 4 forskellige:
    1. Æg og rejer
    2. Kylling og bacon
    3. Ost og skinke
    4. Roastbeef
    Pris 35,- pr. stk.

HUSK du kan bestille sandwich til hele familien, både børn og voksne kan spise sammen efter forestillingen J
    Forudbestilling foregår ved at give besked til dit barns klasselærer om, hvilke og hvor mange af hver sandwich I ønsker at bestille. Kontant betaling skal ske ved bestilling til klasselæreren.

Seneste frist for bestilling og betaling af sandwich er d. 24. januar 2017

Overskuddet fra salg af Sandwich går til 5.-klasses lejrskole til september.
    Så støt et godt formål og få nem aftensmad på samme tid.
    Vi vil også være på skolen i et lokale tæt på festsalen hele aftenen, hvor vi sælger kaffe/the, kage, boller og Minipizza/pizzasnegl/pølsehorn.
    Overskuddet herfra går også til 5.-klasses lejrtur.

Med venlig hilsen forældrerådet for 5. a & b

Anders Fæster Nielsen den 12-01-2017
    Sygemelding af børn foregår stadig på vores hovednummer 8888 5540 om morgenen, og vi har nu telefonsvarer på hele natten og indtil kl. 8.00, hvor man bare kan indtale barnets navn og klasse, det skulle gerne gøre det lettere for alle parter.

Man har også fortsat mulighed for at sende en mail på [email protected]
    Linda Juul-Pedersen den 06-01-2017
    Invitation til årets skolefest TORSDAG 2. FEBRUAR 2017.
    I år opfører 6. årgang SKATTEØEN