• Gelsted Skole

Gelsted Børneunivers - Skolen

Præsentation af Gelsted Skole

Gelsted Skole er en del af Gelsted Børneunivers, som består af vuggestue, børnehave, SFO og skole.
Gelsted Skole er en velfungerende 1 sporet kommunal folkeskole i Middelfart Kommune med ca. 175 elever og en SFO med ca. 80 børn. Vi har elever fra 0.-6. klasse. Vores elever fortsætter i overbygningen på Ejby skole.

Skolens kultur er præget af stor grad af samarbejde og medarbejderinddragelse i skolens beslutninger. Skolen er forankret i et meget aktivt lokalsamfund, hvilket betyder, at der altid er liv på skolen. Vi har et tæt samarbejde med forældrekredsen og det lokale foreningsliv. I vores arbejde lægger vi meget vægt på professionalisme i forhold til faglighed, en anerkendende tilgang til eleverne og til samarbejdet med elevernes forældre. Skolen arbejder pædagogisk med udvikling af undervisning  og med en tydelig evalueringskultur.

Gelsted Skole er en spændende arbejdsplads med dygtige medarbejdere og et godt elevgrundlag, og vi er en skole i trivsel og god udvikling.

Vi værdsætter en hverdag, der bygger på gensidig respekt og åben dialog. Vi ser børns og voksnes forskellighed som en gave og et potentiale, som giver skolens fællesskab, styrke og dynamik.