• Gelsted Skole

Gelsted Børneunivers - Skolen

Opslagstavlen

• ikon
    Vi har fået lavet en præsentationsvideo - så nye potentielle forældre og børn kan få et indtryk af vores fantastiske Børneunivers :-)

Anders Fæster Nielsen den 23-02-2018
    Omfotografering
    Der vil være omfotografering, tirsdag den 25. september 2018, kl. 13.00 til 15.00.
    Billederne, som eleverne fik taget, i onsdags, af Sayorange, er klar nu.
    Alle elever fik på fotodagen et lille kort med en kode med hjem, og dette skal I bruge til login.
    Har I mistet koden, så skriv til [email protected], og bed om en ny kode (HUSK at oplyse elevens navn, klasse og Gelsted Skole).
    Bonnie Uglebjerg den 18-09-2018
  • ikon
    Hermed invitationen til fællesarrangementet i Gelsted Børneunivers torsdag den 11. oktober 2018.

Husk at tilmelde jer via Intra - og anfør hvilken klasse I følger til arrangementet smiley

Glæder os til nogle fornøjelige timer sammen!
    Trine Margrethe Haahr den 13-09-2018
  • ikon
    Sæt kryds i kalenderen torsdag d. 11.oktober kl. 17 - 19, her afholdes det årlige fællesarrangement for alle børn, forældre og ansatte i Børneuniverset.

Konceptet er det samme som sidste år med forskellige aktiviteter, fælles borddækning, fælles madlavning og fælles spisning :-)

Programmet kommer senere.

Anders Fæster Nielsen den 10-09-2018
  • ikon
    Fællesspisning for alle borgere i Gelsted - se vedhæftede invitation :-)
    Anders Fæster Nielsen den 05-09-2018

Vigtig information om skolekort

Vi oplever desværre af og til lidt problemer med skolekortene. Dette kan dog afhjælpes forholdsvis nemt.

Vi opfordrer derfor alle elever med et skolekort om at huske at checke ind og ud på deres skolekort, når de bruger bussen og toget.
    FynBus

Bonnie Uglebjerg den 03-09-2018

Kære alle

Den 28. september 2018 afholder Middelfart Kommune Klima Folkemøde på Rådhuset og Nytorv.

Blandt mange gode indslag skal klimastafetten også gives videre - se her vedhæftede fil.

Bonnie Uglebjerg den 03-09-2018
    Nyt udvalg i Boden
    Så er der nyt udvalg i boden.
    Boden vil fremover tilbyde eleverne sundere mad, og derfor har vi valgt at sælge fuldkornspølsehorn, grove pizzasnegle og smoothies.
    Eleverne vil ikke længere kunne købe juice og yoghurt.
    Se priserne på vedhæftede prisliste.
    Bonnie Uglebjerg den 28-08-2018